page_banner

Produk

2 Suling Solid Carbide Ball Nose Bits End Milling Cutters

Katrangan singkat:

Bit irung werni nyuda radius nglereni nyata.Kaya nggunakake pemotong irung banteng, nggunakake bit irung werni nyuda diameter pemotongan sing nyata, nyuda kacepetan garis pemotong, nyuda daya lan torsi nalika mesin, lan luwih kondusif kanggo motor spindle ing kondisi mesin sing luwih apik.Panganggone bit irung werni bisa entuk negara pangolahan sing luwih stabil.Nalika bit irung werni digunakake kanggo pangolahan, Sudut potong terus-terusan ganti, meh ora ana fenomena mutasi, saengga owah-owahan gaya pemotongan uga minangka proses owah-owahan sing terus-terusan, supaya mesin bisa njamin kahanan pemotongan luwih stabil, permukaan sing luwih dhuwur. Rampung.Bit irung werni minangka alat sing paling cocog kanggo permukaan semi-finishing lan finishing: kita nggunakake resistensi motor kumparan kanggo pasukan aksial sing ora apik, mula umume ora bisa nggunakake bit irung bal kanggo mesin kasar (gaya pemotongan aksial gedhe banget. ), lan ing semi-finishing, nggunakake bit irung bal apik banget.Panggunaan bit irung werni kanggo semi-finishing, Processing ampas kurang, kang luwih kondusif kanggo pagawean ing ngisor iki.Jarak path saka semi-finishing umume loro saka kadohan antarane pagawean, yen nggunakake cara transversal podo, arah paling apik lan pagawean menyang 90 derajat.Bit irung werni nyuda radius nglereni nyata.Kaya nggunakake pemotong irung banteng, nggunakake bit irung werni nyuda diameter pemotongan sing nyata, nyuda kacepetan garis pemotong, nyuda daya lan torsi nalika mesin, lan luwih kondusif kanggo motor spindle ing kondisi mesin sing luwih apik.

Perusahaan kita duwe peralatan canggih lan teknologi sing tahan lama, lan kanthi macem-macem jinis produk, spesifikasi lengkap, kualitas stabil lan dipercaya.


  • SULING:2 Suling
  • PACKING:50 bêsik sijine ing siji kothak (200mm * 200mm * 100mm), lan 9 kothak sijine ing siji karton (330mm * 300mm * 230mm)
  • JENIS SHANK:Lurus Shank
  • MATERI:Tungsten Carbide + Steel Shank
  • MOQ:20 pcs
  • Detail Produk

    Kapasitas produksi pabrik YASEN

    Tag produk

    2球刀

    Materi potongan pemotong yaiku partikel baja tungsten ultrafine, presisi dhuwur, ketangguhan sing apik, landhep lan bisa dipakai minangka ciri utama Yasen.

    球刀程序图

    Talat tengah mesin cnc papat sumbu njamin akurasi kanthi efektif kanthi teknologi cetakan siji-langkah.

    实拍双刃球刀

    Bahan sing apik banget, canggih, pengerjaan ngluwihi umure nganti 3-5 kaping saka pemotong panggilingan biasa liyane.

    CD (mm) CL (mm) SD (mm) TL (mm) Z
    0.8 4.5 1/8" 38 2
    1 3/4.5 1/8" 38 2
    1.2 4.5/6 1/8" 38 2
    1.5 6/8/12 1/8" 38 2
    2 6/8/12/15/17 1/8" 38 2
    2.4 10 1/8" 38 2
    2.5 8/12/15/17/22 1/8" 38 2
    3 17/15/25 3 38/45/50 2
    1/8" 8/12/15/17/20/22/25/28/32 1/8" 38/45/50/60 2
    4 12/17/20/22/25/28/32/35/42 4 38/45/50/55/60/75 2
    5 17/22/25/28 5 45/50/55 2
    6 22/25/28/12/17/20/22/25/28/32/42/52/62 6 45/50/55/60/70/80 2
    1/4" 22/25/1" 1/4 50 2
    8 22/25/32/42 8 50/60/70 2
    10 32/42/52 10 60/70/80 2
    12 32/42/52 12 60/70/80 2
    14 40/50 14 90/100 2
    16 40/50 16 90/100 2

    Non-standar bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.

     


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Mianyang Yasen hardward Tools Co.,Ltdkhusus ing macem-macem pengeboran dowel kekayon, bit mboseni Engsel, joints cepet lan pemotong panggilingan karbida Solid, gadhah desain banget, peralatan produksi majeng, peralatan deteksi majeng lan tim profesional.Nggunakake pesawat lengkap baris produksi mesin CNC majeng lan teknologi produksi majeng.Materi saka bit alat bakal nggunakake partikel ultrafine saka tungsten karbida, nggawe bit duwe tliti dhuwur, sifat banget cetha lan wearable.Ngontrol produk kanthi ketat lan ora ngidini produk sing rusak menyang pasar.Kabeh mau minangka ciri khas Yasen.Apa wae lapisan manajemen, lapisan eksekutif utawa staf layanan kabeh bisa nulung para pelanggan kanggo ngatasi kabeh masalah kanthi kualitas profesional klasik lan layanan antusias.
    Peralatan sing canggih lan teknologi sing awet ngasilake kualitas produk sing apik.Pabrik karbida gandum mikro berkualitas tinggi, alat pembentuk, pengeboran lan reamers saka Yasen wis nduwe reputasi dhuwur ing China Daratan, Asia Tenggara, Eropa Timur lan pasar Amerika Selatan.
    Perusahaan ngetutake standar profesional filosofi operasi-Profesi, Inovasi, kelas Layanan, lan tujuan manajemen-Kualitas pisanan, Pelanggan unggul.Nyedhiyakake pemotong kualitas profesional sing paling tahan lama kanggo pangembangan industri kayu.https://www.yasencutters.com/drill-bit/1590395790(1) - 副本具有限公Mo

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita