page_banner

Produk

CNC Machining Carbide 2 Suling Lurus End Mill Cutter

Katrangan singkat:

Bahan pemotong bit yaiku partikel ultrafine saka baja tungsten.presisi dhuwur, kateguhan apik, landhep lan bisa dipakai minangka ciri utama Yasen. Produksi pemotong panggilingan milih bahan sing paling apik, lan sawise sawetara proses produksi standar, kayata welding suhu rendah, penggilingan ati-ati manual, pengawasan kualitas sing ketat, lan pungkasanipun produksi produk kualitas dhuwur.

Sisih pinggiran dibentuk ing siji potongan kanthi gilingan kontrol digital otomatis lengkap.

Super abrasion, presisi dhuwur, nglereni cahya lan ora ana burr ing sisih bolongan.

Pusat mesin cnc nganggo teknologi cetakan siji-wektu kanggo njamin presisi produk.

Ngontrol run-out lan posisi tengah bor kanthi efektif.

E-jas nggawe jas luwih tipis lan nggawe pemotongan luwih ora ana alangan.

Pilihan bahan unggul, pemotong paduan partikel ultrafine.

Welding serat sliver ing suhu kurang.


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min:20 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Dianggo:Pemotongan Kayu
  • Bahan mentahan:Solid Tungsten Carbide
  • Jeneng merek:YASEN
  • Panggonan Asal:Sichuan, China
  • Customized:OEM, ODM
  • Jeneng produk:CNC Milling Cutter
  • Detail Produk

    Kapasitas produksi pabrik YASEN

    Tag produk

    直槽铣刀4

    直槽铣刀3

    CD CL SD TL Z
    3 mm-12 mm 17 mm-52 mm 3 mm-12 mm 38,5 mm-100 mm 2






  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Mianyang Yasen hardward Tools Co.,Ltdkhusus ing macem-macem pengeboran dowel kekayon, bit mboseni Engsel, joints cepet lan pemotong panggilingan karbida Solid, gadhah desain banget, peralatan produksi majeng, peralatan deteksi majeng lan tim profesional.Nggunakake pesawat lengkap baris produksi mesin CNC majeng lan teknologi produksi majeng.Materi saka bit alat bakal nggunakake partikel ultrafine saka tungsten karbida, nggawe bit duwe tliti dhuwur, sifat banget cetha lan wearable.Ngontrol produk kanthi ketat lan ora ngidini produk sing rusak menyang pasar.Kabeh mau minangka ciri khas Yasen.Apa wae lapisan manajemen, lapisan eksekutif utawa staf layanan kabeh bisa nulung para pelanggan kanggo ngatasi kabeh masalah kanthi kualitas profesional klasik lan layanan antusias.
    Peralatan sing canggih lan teknologi sing awet ngasilake kualitas produk sing apik.Pabrik karbida gandum mikro berkualitas tinggi, alat pembentuk, pengeboran lan reamers saka Yasen wis nduwe reputasi dhuwur ing China Daratan, Asia Tenggara, Eropa Timur lan pasar Amerika Selatan.
    Perusahaan ngetutake standar profesional filosofi operasi-Profesi, Inovasi, kelas Layanan, lan tujuan manajemen-Kualitas pisanan, Pelanggan unggul.Nyedhiyakake pemotong kualitas profesional sing paling tahan lama kanggo pangembangan industri kayu.https://www.yasencutters.com/drill-bit/1590395790(1) - 副本具有限公Mo

    Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita